Abonnementsbetingelser

Der er ingen binding på Ginkassen, og du kan til hver en tid afmelde abonnementet igen. 

Det vigtige!

Du skal være over 18 år for at være medlem af Ginkassen

Vores normale abonnementer fortsætter indtil det opsiges. Du kan nemt opsige eller ændre abonnementet under din profil.

Har du indløst via et gavekort er der et antal ginkasser inkluderet i abonnementet. Efter endt periode, sender vi dig en mail om du har lyst til at fortsætte. Er der intet svar inden næste udsendelse, stopper vi automatisk abonnementet.

Vi kan altid ændre vores abonnementer og prisen på dem. Dog vil prisændringer eller abonnementsændringer tidligst gælde for dig den løbende måned + 30 dage, efter du har fået besked via e-mail. 

Ginkassen.dk kan ændre  betingelserne, herunder forhøje eller sænke priserne. Vi giver dig besked mindst løbende måned + 30 dage før, de nye betingelser gælder for dig.

Vi sender dig information om din konto (f.eks. betalingsgodkendelser, fakturaer, ændret adgangskode eller betalingsmåde, bekræftelsesbeskeder, meddelelser) udelukkende i elektronisk form, f.eks. via e-mails til den e-mailadresse, du oplyser ved tilmelding.

Vi leverer med Post Nord, og der leveres fragtfrit. Husk at det er dit ansvar, at der er opgivet korrekt adresse. Bor du i en aflåst opgang med kodelås, kan du oplyse koden til os på din bestilling under bemærkninger.

Kortoplysningerne bliver ikke gemt af Ginkassen.dk. Kvitteringen for købet bliver tilsendt på den mailadresse, som du oplyser os under registreringen.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Ginkassen.dk og opbevares så længe det giver forretningsmæssigt mening eller maksimum 5 år,  hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Ginkassen.dk er direktør Iben Diamant.

Som registreret hos Ginkassen.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: persondata@ginkassen.dk

Populære søgninger

Link

Link

Link

Link

Link

Link

Populære produkter

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.