Bay Leaf Organic London Dry Gin fra Copenhagen Distillery

Denne gin findes kun i Ginkassen, og den findes kun i en limited edition på 500 flasker – mere eksklusivt bliver det næppe. Vi har udvalgt en udsøgt vakuum destilleret tonic og tilbehør i silkeposer…

Ginnen
Månedens gin kommer fra Copenhagen Distillery, der tidligere har udmærket sig ved at vinde internationale guldmedaljer for sit gin-håndværk. Destilleriet er ligeledes kendt for at fremstille gin, der i den grad har skubbet til de klassiske definitioner af spiritussen og samtidig været med til at løfte branchen til et nyt niveau.

Master Destiller Henrik Brinks har gennem længere tid haft ideen til en ny og banebrydende gin destilleret på laurbær. Idé blev til virkelighed og Bay Leaf Gin er specialfremstillet udelukkende til juli måneds Ginkasse.

Tonicen
Cocktailbaren Strøm tæt på Gråbrødre Torv, i hjertet af København, har flere gange været nævnt på verdens 50 Best Bars for sine innovative kompositioner af smag. Mikael Nilsson og Stefan Forsberg, der begge er at finde bag baren på Strøm, er også teamet bag smagskompositionen af Melzer Nordic Tonic.

Melzer Nordic Tonic fremstilles på Hven og er 100% økologisk. Flere af tonicens smagsgivere er vakuum destilleret og fremstår dermed med en ekstra raffineret smag. Blandt smagsnuancerne finder du naturlig kinabark, citrus, malurt, hyldeblomst og dild. Det betyder ingen kunstige smagsgivere, men ærlig og økologisk nordisk tonicvand.

Tilbehør
I månedens Ginkasse finder du ikke bare udsøgt og eksklusiv gin, men også nordisk tonic skabt af nogle af landets måske bedste smagere. I forening er der allerede tale om en virkelig skøn Gin & Tonic, men der er et niveau endnu.

I den pyramideformede silkepose fra Té Tonic finder du tørret agurk, citronskal, ananaskirsebær, enebær, citron verbena & kardemomme. En grøn og græsset symfoni af smag, som vil give din Gin & Tonic et balanceret frisk twist via infusion.

Denne gin findes kun i Ginkassen, og den findes kun i en limited edition på 500 flasker – mere eksklusivt bliver det næppe. Vi har udvalgt en udsøgt vakuum destilleret tonic og tilbehør i silkeposer…

Det finder du i din Ginkasse for september måned:

  •      Bay Leaf Gin
  •      2 x Melzer Nordic Tonic Water
  •      4 x Té Tonic Green
  •      Kartotekskort på Bay Leaf Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.