Big Dipper London Dry Gin fra That Boutique-Y Gin Company

Kan du huske gyngerne og karrusellerne fra markeds tivoliet nede på cementen? Duften af candyfloss og ny poppede popcorn? Det er præcis det, du finder i månedens gin.

Ginnen
Nogen gange skal man lidt ud over sin komfortzone. Derud hvor der bliver leget med de mere specielle smage. Og nøj hvor Big Dipper er speciel på den gode måde. Faktisk en af de mere interessante ginner, vi har stødt på længe. Smagsnuancerne er helt unikke, men på intet tidspunkt mister den sit fodfæste i enebæren. Vi er vilde med den.

Der er alle de smage og dufte, som vi selv husker fra det omrejsende tivoli nede på cementen, hvor der kun i få dage var lagt op til karruseller, gynger, kandiserede æbler og massere af popcorn. Det er her, vi er i denne måned.

Tonicen
Kombinationen af kandiserede æbler, lyserød candyfloss, maskinolie og duften af popcorn alt sammen omhyggeligt blandet i de store tekopper, mangler kun den sidste krymmel på toppen. I det her tilfælde: Goldberg & Son Indian Hibiscus Tonic. Farven er perfekt til temaet og smagen endnu bedre.

Tilbehør
Hvis det her ikke er den perfekte snack til enhver gin connoisseur, så ved vi ikke hvad?! Karameliserede, lækre, sprøde popcorn, infuseret med 5% London Dry Gin og 5% tonic. Men de kommer med en advarsel: De er ufatteligt velsmagende og næsten vanedannende!

Et mål om en grønnere fremtid
Hos Ginkassen stræber vi måned efter måned på at give dig den ultimative Gin-&-Tonic-Oplevelse leveret direkte til din hoveddør. Men vi har også en vision om kun at bruge genanvendelige materialer. Vi har fundet bio fyld bestående af poppede majs (der er popcorn overalt i månedens ginkasse), der både støver mindre og er mere miljøvenligt.

Det finder du i din ginkasse:

  • Big Dipper Gin
  • 4 x Goldberg & Son Indian Hibiscus Tonic
  • 1 x Joe & Seph’s Gin & Tonic Popcorn
  • Kartotekskort på Big Dipper Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Årets bedste adventskalender...

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.