Christopher Wren Gin fra City of London Distillery

Vi skal tilbage til rødderne. Tilbage til dér hvor det hele startede, inden der gik funky botanicals og frugtpunch i den. Vi skal hjem til den engelske Gin & Tonic, hjem til hjertet af London og til en gin skabt af en legende i branchen.

GINNEN

Månedens gin er hentet direkte fra Londons centrum og er hamrende klassisk i sit smagsudtryk. Vi taler tydelig enebær, vidunderlig dybde og præcis citrussmag.

Ginnen er skabt af Tom Nichol, der tidligere var master distiller hos Tanqueray og geniet bag Tanqueray Ten. Han var egentlig gået på pension efter at have destilleret gin i mere end 40 år, men heldigvis tog han et projekt mere på sig. Smag selv resultatet i månedens Ginkasse.

Har du planlagt en juletur til London, kan det varmt anbefales at lægge vejen forbi City Of London Distillery’s egen gin bar – både til drinks og ginsmagning. 

TONICEN

Månedens tonicvand er fra Franklin & Sons og lige så klassisk som ginnen. Den er lavet med kinin fra Ecuador, sukker fra England og uden tilsætningsstoffer.

TILBEHØR

Månedens “ekstra” er City of London Sloe Gin. Den smager forrygende godt. Men hvorfor tænker du måske… jo, lige nu er det sæson for at plukke slåenbær og altså muligt at lave sin egen version. Principperne er ikke meget forskellige fra at lave hjemmelavet snaps. Du tager en rigtig god gin som basis (det kunne være COLD Christopher Wren Gin), og tilsætter slåenbær, en passende mængde sukker og væbner dig med tålmodighed.

Når det så er sagt, må vi advare. Det er svært at lave god slåengin. Ginnen, mængden af slåenbær, sukker og ventetiden afhænger af erfaring og personlige præferencer. Til gengæld er en god slåengin i sin rene form et vidunderligt islæt til den søde juletid – og til risalamande i særdeleshed serveret iskold i små glas.

DET FANDT DU I GINKASSEN NOVEMBER 2019:

·      City of London Christopher Wren Gin

·      2 x Franklin & Sons Natural Tonic Water, 500 ml.

·      1 x City of London Sloe Gin, 5 cl.

·      Kartotekskort på City of London Christopher Wren Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Årets bedste adventskalender...

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.