Crespo London Dry Gin

Der er fabelagtig gin i Ginkassen. Og det er vi ikke alene om at mene. Med en rating på intet mindre end 9,2 på Ginventory og et utal af medaljer i ryggen, er der god grund til at skrue forventningerne helt i vejret. 

GINNEN

På ryggen af Andes bjergene og ud til Stillehavet bliver Crespo London Dry Gin til. En verdensklasse gin fra Ecuador.  Master Distilleren Gustavo Crespo er en erfaren herre inden for destilleringens kunst. Allerede som ung mand arbejdede han i sin farfars destilleri og har nu adskillige årtier senere, selv skabt en gin. 

TONICEN

Vi har valgt at pakke dejlig tør tonic i din Ginkasse, der fremhæver alt det bedste ved Crespo London Dry Gin. Original Classic Tonic Water kommer hverken til at kamuflere eller twiste din Gin & Tonic i farverige og fjollede retninger. Tonicen får derimod din drink til at smage af Gin & Tonic – herligt, ik?! 😉

TILBEHØR

Vi opfordrer til, at du drypper et par dråber ekstra lækker jomfru olivenolie i din Gin & Tonic – prøv det. Det smager fantastisk. Nyd de bedste oliven fra IDEAL, som en snack på siden af din Gin & Tonic. Eller som garnish i en Dirty Martini.

OPSKRIFT – DIRTY MARTINI

En Dirty Martini er en variation på originalen Dry Martini, men en fræk én af slagsen. Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad der gør din Martini dirty i stedet for dry, så har det ikke

noget at gøre med uartigheder, men med oliven og olivenlage.

6 cl Crespo London Dry Gin

1. cl tør vermouth

1. cl olivenlage

Garnish: en eller tre IDEAL oliven på pind

DET FINDER DU I DIN GINKASSE:

·      Crespo London Dry Gin

·      4 x Original Classic Tonic Water

·      1 x Ideal Green Olives 

·      Kartotekskort på Crespo London Dry Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Årets bedste adventskalender...

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.