Dry Island Gin fra Hernö og Four Pillars Distillery

NY GIN TIL ET NYT ÅRTI
Kalenderbladet er vendt. Et helt nyt og ubrugt årti ligger og venter, og det samme gør måndens gin. Der er tale om det bedste fra to verdener og store ginoplevelser i vente.

GINNEN
Dry Island Gin er et samarbejde mellem Hernö Distillery fra Sverige og Four Pillars Distillery i Australien. På trods af at destillerierne repræsenterer hver sit verdenshjørne, er der et lækkert overlap, når det kommer til filosofi, ambitioner og fede olierede enebær. Kombinationen af ginnens andre botanicals skaber spændende synergier, og du kan godt glæde dig til at opleve og udforske månedens Gin & Tonic

TONICEN
Tonicen kender du måske. Og hvis ikke kunne den hurtigt blive en ny go-to favorit. Fever-Tree Indian Tonic Water fremhæver citrusnoterne i månedens gin og det elsker vi den for. Vi håber du kommer til at gøre det samme.

TILBEHØR
Lidt læsestof og lidt der knaser, er vel aldrig helt af vejen, når der er ny gin på matriklen. Vi håber, du vil bladre i den lille opskriftsbog fra Four Pillars Distillery og måske lade dig (g)inspirere. Enten til nogle af de lækre opskrifter eller andre af husets ginner. De kommer med varme anbefalinger. Burst Sea Salt Chips er måske verdens bedste. De er håndlavet, bæredygtigt produceret og uden konserveringsmidler. Nyd dem bare med god samvittighed.

 

DET VAR DER I GINKASSEN JANUAR 2020:

Dry Island Gin
4 x Fever-Tree Indian Tonic Water, 200 ml.
1 x Opskriftsbog fra Four Pillars Distillery
1 x Burts Sea Salt Chips
Kartotekskort på Dry Island GiN

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Populære søgninger

Link

Link

Link

Link

Link

Link

Populære produkter

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.