Edinbourgh Christmas Gin 2018 fra Edinbourgh Distillery

Vi har prøvesmagt alle juleginnerne. Dem med kanel og appelsin, julekager, nelliker og stjerneanis, dem med slåenbær, kirsebær og vanilje, for ikke at glemme de fadlagrede. Og det gør vi gerne! Missionen har nemlig været at finde den allerbedste til julens Gin & Tonic. Og vi er ikke i tvivl.

Ginnen
Der findes en række spændende og gode juleginner derude. Vi satte os for, at smage os igennem dem alle, for at finde en perfekt kandidat til december måneds Ginkasse.

Edinburgh Christmas Gin har det hele uden at gå på kompromis med sit ophav. Ginnen har respekt for den klassiske engelske London Dry Gin-stil med tilpas mange enebær til at balancere julekrydderierne.

Julenoterne kommer blandt andet fra appelsin, kanel, røgelse og myrra – mere jul kan det vist ikke blive. Det er interessant at smage, hvor balanceret ginnen er, og vi vil med det samme opfordre dig til at prøve at smage den rent.

Edinburgh Christmas Gin 2018 findes eksklusivt i Ginkassen i Danmark, så du har mulighed for at invitere gin-interesserede venner og bekendte til en helt speciel oplevelse.

Tonicen
For virkelig at få juleklokkerne til at kime, er du nødt til at smage den ultimative vinter-tonic til højtidens Gin & Tonic.

Oprindeligt er tonicen udviklet af Michelin kokken Sergio Herman, der lavede et eksklusivt samarbejde med Fever-Tree. Tonicen var til en start stort set umulig at opdrive, med mindre man var spisende gæst på Michelin restauranten i Belgien.

Men nu findes den i en begrænset periode som Limited Edition Refreshigly Light. ”Light” refererer til at Fever-Tree i denne variant har brugt frugtsukker til at søde tonicvanden og ikke rørsukker, som der almindeligvis bruges i Fever-Tree Tonic vand.

Tilbehør
Vi har følt os forpligtiget til at give dit barbord et lille drys med julestøv. Og hvad hyggeligere end en skræddersyet nissehue til din julegin J

Det finder du i din ginkasse:

  • Edinburgh Christmas Gin
  • 2 x Limited Edition Fever-Tree Refreshingly Light Clementine Tonic water with Cinnamon
  • 1 x julestemning til dit barbord i form af skræddersyet nissehue
  • Kartotekskort på Edinburgh Christmas Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Årets bedste adventskalender...

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.