Elephant London Dry Gin

Vi kender det fra os selv. Nogle gange er det bare svært at finde tid og overskud til de gode intentioner i en allerede presset hverdag. Men vi har fundet en mulighed, hvor de gode intentioner kan kombineres med velsmag – vi kalder det win/win.

Ginnen
Månedens gin, Elephant London Dry Gin, drømmer ikke bare om at gøre verden til et bedre sted, men donerer 15% af hver eneste solgte flaske til elefant-projekter i Afrika. På den måde er det lykkes Robin og Tessa, parret bag Elephant Gin, at kombinere sin kærlighed til Afrikas elefanter med gin af allerhøjeste kaliber. Medaljerne taler for sig selv.

Elephant London Dry Gin er også i smagspaletten inspireret af Afrika. Du finder eksotiske botanicals som bucha, djævleklo, løveøre og baobab i ginnen. Baobab’en skulle efter gammelt sagn give en ung smuk hud og en helt ekstraordinær udholdenhed.

Tonicen
Det danske bryggeri Fuglsang har en økologisk og dansk produceret serie bestående af fire tonicvand med de dansk klingende navne: Fuglsang Indian Tonic, Fuglsang Cucumber Tonic, Fuglsang Sugar Free Tonic og Fuglsang Black Pepper with Bergamot Tonic.

Vi kan varmt anbefale hele serien, men forelskede os i en enestående kombination mellem Elephant London Dry Gin og Fuglsang Black Pepper with Bergamot Tonic. Tonicens dybe, krydrede smag smelter perfekt sammen med ginnens afrikanske botanicals.

Tilbehør
Der er gået fuldstændig velgørenhed i den. Lige om lidt er det Negroni Week. Fra d. 24. – 30. juni og en hel uge, hyldes verdens måske bedste gin-cocktail: Negronien. I år fejres der tilmed 100 års fødselsdag. Vi har sørget for, at du kan lave den perfekte Negron. Hæld 1 del gin, 1 del sød vermouth, 1 del Campari over is og rør. Pynt med appelsin.

I løbet af Negroni Week tilmelder barer verden over sig begivenheden, og donerer ca. 10 kr. pr. solgte Negroni til et selvvalgt velgørende formål. Sidste år blev der indsamlet ca. $2 mio. Du kan finde barer i dit lokalområde på negroniweek.com og støtte en god sag.

Det finder du i din ginkasse:

  • Elephant London Dry Gin 50 cl
  • 4 x Fuglsang Black Pepper with Bergamot Tonic
  • 1 x Campari 5 cl
  • 1 x Del Professore Rosso 5 cl
  • Kartotekskort på Elephant London Dry Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Årets bedste adventskalender...

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.