Elg Gin Cucumber Symphony

Ginkassen har 1 års fødselsdag og det skal selvfølgelig fejres med ekstraordinært indhold. En nordisk inspiration kombineret med smage fra det store kolde bord, som passer både til velkomstdrink, maden eller bagefter. Men ikke nok med det, det er også blevet konkurrencetid.

GINNEN

Jeg har haft en lille finger med i spillet til månedens gin. Heldigvis er hele processen væsentlig nemmere, når man teamer op med en af landets bedste master distillere; Henrik Elsner. Vi kendte månedens tonicvand, men manglede en gin, der kunne spille på alle tangenter og bringe den samlede smagsoplevelse til nye højder.
 

Elg Gin Cucumber Symphony Limited Edition er præcis den gin. Helt ekstraordinært udkommer den i Ginkassen i en 70cl flaske.  Senere vil den måske kunne findes i en velassorteret butik i den normale Elg størrelse – 50 cl (vi ved godt, at du foretrækker 70 cl flasker). Jeg behøver nok ikke at nævne, at jeg er virkelig spændt på, hvad du synes om resultatet 🙂

TONICEN

Vi var til Junipalooza i London sidste sommer, hvor vi fik mulighed for at smage Fever-trees Refreshingly Light serie – heriblandt også den med agurk (hvad vi ikke gør for at finde det bedste først!). Da vi fik nys om, at den ville blive introduceret som Limited Edition i Danmark, var der ikke tvivl om månedens tonicvand. Sidste Limited Edition fra Fever-tree var Clementine Tonic Water, som vi kombinerede med Edinburgh Christmas Gin (decembers Ginkasse). Vi tror, vi har ramt en ligeså god kombination denne gang.

Fever-tree Refreshingly Light Cucumber Tonic Limited Edition er selvfølgelig baseret på ægte kinin sødet med frugtsukker for at skabe en balanceret smag. Der er tilsat agurkeekstrakt fra General Lee agurker der tilsammen giver en frisk smag af sommer og solskin.

TILBEHØR

Alting kommer til den som venter. Det gør sig i den grad gældende ved denne måneds tilbehør – en pose med agurkefrø. Find en flot plads i haven, din yndligspotte til altanen eller byt stueplanten ud. Det er konkurrence tid! Hvem har den højeste agurkeplante til den 27. juni? Selvfølgelig vokset fra frø stadiet – vi udlover en speciel ginkasse til vinderen 🙂

DET FINDER DU I DIN GINKASSE:

  • Elg Cucumber Symphony Limited Edition Gin 70 cl
  • 2 x Fevertree Refreshingly Light Cucumber Tonic Limited Edition 50 cl
  • 1 x pose agurkefrø
  • Kartotekskort på Elg Cucumber Symphony Limited Edition Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Årets bedste adventskalender...

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.