En hyldest til livet og en svunden tid.

Det er ikke mange uger siden, at det hele var mere simpelt. Vi kunne mødes med venner i festligt lag og nyde iskolde gin & tonics i hinandens nærvær. Der går stadig en rum tid før det bliver tilfældet igen, men vi håber, du har lyst til at skåle med os inde på Ginkassens Facebook gruppe. Lav en perfekt servering af månedens gin & tonic, optag en kort video med en skål – vi gør det samme, og håber sådan du vil være med. Vi glæder os allerede.

GINNEN

Rives er et familieejet destilleri som ligger i Andalusien i Spanien. De har produceret gin siden 1880, og har verdens højeste kolonne til at producere base destillatet på. Ok, vi faldt også for flasken, men kun fordi vi ved, at Rives laver hamrende lækker gin. Og vi var ikke i tvivl, da vi smagte på månedens gin. 

Rives El Alambique Artisanal Gin er en Limited Edition Gin, og er en hyldest til de fem generationer af destillatører fra Romero-Haupold Familien. Flasken har samme form som den potstill Don Augusto grundlagde destilleriet med i 1880. Som en lille kuriositet, så er den stadig i brug den dag i dag.

TONICEN

Den klassiske tørre tonic har en behageligt bitter smag, der gør den oplagt til ”allround” brug. Original Classic Tonic fremhæver det bedste i din gin. Den hverken kamuflerer eller twister smagen i nye eller eksotiske retninger.

TILBEHØR

Mill & Mortar er altid garant for virkelig lækre krydderier. Hvis du ender i en snak om krydderier med Iben Büchart, som står bag Mill & Mortar, så vil du erfare, at der er rigtig meget mere i det end bare “krydderiet”. De går selvfølgelig efter økologi og bæredygtighed, men også at finde det absolut bedste område for netop den pågældende type. Ja, vi er ret vilde med Mill & Mortars krydderier.

DET FINDER DU I DIN GINKASSE:

  • Rives El Alambique Artisanal Gin
  • 4 x Original Classic Tonic Water
  • Pink pepper fra Mill & Mortar
  • Kartotekskort

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.