PRESSEKIT

om ginkassen

Iben er bedst sælgende forfatter til flere bøger om Gin & Tonics og har siden 2014 beskæftiget sig fuldtid med at (gin)inspirere Danmark til bedre Gin & Tonics via sit blog- og event univers WhyNotGin

Siden 2014 er der sket en sand eksplosion i udbudet af gin, og selv Desmond Payne, som er Beefeaters master destiller gennem 50 år (og nok verdens mest erfarne og respekteret indenfor området), har ikke set en periode magen til denne. 

Der kommer tæt på 100 nye gin på markedet hver måned. Og selvom der er blevet lagt massere af arbejde i produktet, er det selvfølgelig ikke alle som er lige velsmagende eller har noget virkelig spændende at byde på.

For et forbruger perspektiv kan det være svært, at udvælge mest velsmagende og unikke gin – det er det vi hjælper med hos GINKASSEN. Vi smager, tester, evaluerer løbende en mængde forskellige gins. Det bedste fra den proces bliver en del af GINKASSEN.

Når ginnen er valgt sammensætter vi den med med tonic og tilbehør til en perfekt Gin & Tonic – og det er månedens GINKASSE.

om IBEN DIAMANT

Iben har en kandidat fra Copenhagen Business School, men valgte kort tid efter endt uddannelse at fokusere 100% på at skabe et univers omkring gin.

I dag afholder hun en række gin arrangementer – fra smagninger, til workshops til cruises – og har inspireret mere end 20.000 glade deltagere.

Udover arrangementer om gin har hun også udgivet to bedst sælgende bøger om Gin og Tonic

  • Gin, Tonic og Tilbehør (link)
  • GIN (link)

Og der er en tredje på vej med lancering den 21. september 2018.

stiftet april 2018
Kontor Wilders Plads 8c i københavn
FOR Interviews

IBEN DIAMANT
PRESSE@GINKASSEN.DK
TLF: 2026 4816