Frederiksberg London Dry Gin​ fra Frederiksberg Distillery

Vi er spændt som en fjeder, og håber at du kan lide indholdet ligeså meget som os. Vi har i hvert fald gjort os overordentligt umage for at finde en unik og særdeles velsmagende gin.

Ginnen
Månedens gin blev udviklet sommeren 2017, i forbindelse med WhyNotGins Gin & Tonic Pop Up Bar. Min gode ven og Master Destiller Henrik Hammer puslede i perioden med en helt unik og mikro destilleret gin, der skulle have afsæt og udgangspunkt i Frederiksberg. Vi taler bl.a. om agern fra Frederiksberg Have og friske lavendelblomster fra Landbohøjskolens udendørsarealer.

Jeg fik lov til at give mine input til den næsten færdige opskrift, hvorefter Henrik udøvende magien. Resultatet blev en fuldstændig fænomenal gin, der bare en måned senere (juli ’17) høstede de mest anerkendte guldmedaljer ved IWSC 2017.

Det er en gin der betyder noget helt særligt for mig, og derfor er jeg også utrolig stolt af, at den er GINKASSENs allerførste gin nogensinde. Og så endda med nyt look og redesignet logo.

Tonicen
Jeg synes, Frederiksberg London Dry Gin er perfekt sammen med Fever-Tree Aromatic Tonic Water, rød grapefrugt og få enebær. Det er en voksen og smagsintens servering for ginelskere.

Vi har samlet stort set alt, hvad du behøver. Du skal bare finde de store ballonglas og massere af isterninger frem. Inviter også et par gode venner forbi, som du kan dele gin-oplevelsen med.

Denne gin findes kun i Ginkassen, og den findes kun i en limited edition på 500 flasker – mere eksklusivt bliver det næppe. Vi har udvalgt en udsøgt vakuum destilleret tonic og tilbehør i silkeposer…

Det finder du i din Ginkasse for maj  måned:

  • Frederiksberg Dry Gin
  • 2 x Fever-Tree Aromatic Tonic
  • 1 x Rør med enebær
  • 1 x Barblade fra Fever-Tree
  • Kartotekskort på Frederiksberg Dry Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.