gaven til personen, som har alt

Giv en gave der bringer glæde og varer ved

betal forud for kommende ginkasser

Gave abonnementet fungerer ved at du betaler et antal Ginkasser forud. Længden af abonnementet afhænger så af, hvor ofte du ønsker gavemodtageren, skal have Ginkassen leveret.

Når gin gaven er sendt alle gangene, stopper abonnementet automatisk med mindre gavemodtageren har opdateret betalingsoplysningerne med sit eget kreditkort. Vi sender selvfølgelig en mail til personen lidt før tid, så der er lidt tid at løbe på.

Eksempel:
I er 4, som er gået sammen omkring gaven til en 50 års fødselsdag. I giver hver 400 kr i gave og har tilsammen 1600 kr til gaven.

Hver Ginkasse koster 399 kr (ganske som normalt) og kan til prisen blive leveret 4 gange i alt. I kan nu vælge om Ginkassen skal leveres hver måned i 4 måneder, hver anden over en periode på 8 måneder eller hver tredje over en periode på 12 måneder. Ved alle 3 tilfælde passer leveringen med 4 Ginkasser (de 4 kr må så bruges til et lille kort 🙂

Er i 2, som er gået sammen med samme betaling per giver, svarer det til 2 leveringer af Ginkassen. Dvs. hver måned i 2 måneder, hver anden over en periode på 4 måneder eller hver tredje over en periode på 6 måneder.

vælg gave abonnement

Vælg gavebeløbet og derefter frekvens på leveringer – vi sørger for resten.

Check-ud teksten, når du når så langt, er lidt kludret. Kasserne bliver selvfølgelig leveret ud fra valgte frekvens.

Månedligt

Hver anden måned

Kvartalsvist

kan jeg få en GINkasse med det samme?

Bortset fra beløbet forudbetales, så er gavemodtageren med på den “normale” levering af Ginkassen. Dvs. levering til lige før den 1. i måneden… men…

Vi har engang i mellem et par ekstra kasser til overs, som vi gerne sender afsted med det samme. Det er selvfølgelig sjovere at overlevere den første kasse personligt.

Skriv til os og hør om der er flere på lager – så undersøger vi sagen med det samme.