Ginscape Navy Strength

Der er lagt op til en dyb og vedvarende smagssymfoni i denne måned. Typen af gin der bliver hængende og kæler for smagsløgene længe efter at have sunket – vi taler navy strength med meget mere af alt det gode.

Ginnen
Når der destilleres gin, starter ginnen sit liv omkring 90% i alkoholstyrke. Master destilleren vander så ginnen ned, til den ønskede smag opnås. Og det er selvfølgelig også sådan, at jo mere vand, jo mindre smag, til gengæld rækker destillatet langt længere.

Det har folkene bag Ginscape blæst højt og flot på til månedens gin. Den holder enorme 57,2% i alkoholstyrke, kommer i en 70cl flaske, og har derfor rigtig meget at byde på – også når den serveres som Gin & Tonic. Men gør dig selv en tjeneste; smag den også neat.

Trods sin høje alkoholprocent fremstår Ginscape Navy Strength Gin vidunderlig blød i sin smag med en laaang afsluttende note af varm lakridsrod. Det er virkelig flot håndværk.

Tonicen
Månedens tonicvand er fra Franklin & Sons, som har en hel serie af spændende varianter, smagt til med alt fra rosmarin og oliven til rabarber og hibiscus – og selvfølgelig også månedens klassiske tonicvand med naturlig kinin fra Ecuador og uden tilsætningsstoffer.

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med serien af tonicvand, så kan vi på det varmeste anbefale at prøve dem, næste gang muligheden byder sig.

Tilbehør
Månedens Gin & Tonic har ikke brug for meget udover det rigtige mål (det er en potent sag), så månedens “lille” ekstra ting er originale japanese jiggers fra Ginscape. Ginscape Navy Strength Gin fortjener at bliver fulgt til dørs med det rigtige udstyr.

Det finder du i din ginkasse:

  • Ginscape London Dry Gin, Navy Strength 70cl
  • 4 x Franklin & Sons Natural Tonic Water
  • 1 x Ginscape japanese jigger
  • Kartotekskort på Ginscape London Dry Gin, Navy Strength

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Årets bedste adventskalender...

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.