vi er fuldtids gineksperter

Men vi glemmer ikke, hvorfor vi startede rejsen

gin skal være spændende, sjovt og nydes blandt venner

Iben Diamant som garant

Iben er kvinden bag bloggen WhyNotGin.dk og har de sidste 4 år ginspireret på bloggen, skrevet flere bestseller bøger og afholdt gin arrangementer for mere end 20.000 deltagere.

Det kan også være, at du genkender Iben fra MadMagasinet på DR, hvor hun gav tips til, hvordan din Gin og Tonic kan ramme et helt nyt niveau med få og simple tricks (se den perfekte gin og tonic for tips).

Danmarks mest erfarne Ginspirator som garant

Mere end grannåle... meget mere

Vi har allesammen den ven, som hårdnakket hævder ikke at kunne li’ en Gin & Tonic – “det smager af grannåle!”. Men vi mangler stadig at møde vennen, som holder fast i det synspunkt, efter at have oplevet en Gin & Tonic, der er skabt på 100% kvalitetsprodukter. Både i forhold til ginnen, tonicen og den nøje tilpassede garnish, der understreger den perfekte servering. 

Og det er præcis det, vi ønsker at udbrede til hele Danmark. Et meget højt niveau af ginglæde i form af Gin & Tonic oplevelser hjemme i dagligstuen blandt venner og familie.

Overrask vennen med en ordentlig gin og tonic

Eksplosion i udvalget af gin

Der har været en sand eksplosion i udbudet af gin og ikke mindst tonic de sidste 3-4 år. Hver uge kommer der hundredvis af nye ginner og næsten lige så mange tonicvand på markedet. 

Har du en dagligdag at passe ved siden af gin interessen, kan det være tæt på umuligt at bevare overblikket. Det er blandt andet derfor, vi har skabt Gin Kassen. Det er vores arbejde og passion – og vi går ydmygt, men dedikeret til opgaven, for at sikre, at du får den mest spændende smagsoplevelse.

Vi gør forarbejdet, så du kan nyde smagen

Målet er at du smiler mere

Det må ikke kun blive en akademisk snak omkring destilleringsprocessen og botanicals. Det er fundamentet for selve ginnen, men ginnen kan så meget mere, når venner smager og drikker den sammen.

Hvem kender ikke følelsen af smil og varme kinder efter en enkelt eller måske to Gin & Tonics. Det smager jo af sol, sommer, gode minder og glæden ved godt selskab. Målet er ikke at tømme flasken hver måned, men at skabe et unik barskab og nyde glæden ved en fantastisk Gin & Tonic i selskab med dem, du holder af.

Vi står som garant for at kvaliteten er i top.

Bare rolig, vi smiler også…

Følg os på rejsen for at finde den næste gin til Gin Kassen

Hvis det lyder en smule interessant, vil vi gerne invitere dig til at følge os på Facebook og Instagram. Vi poster løbende dokumentation fra det “hårde” arbejde, når jagten på verdens bedste Gin & Tonics sætter ind.

Populære søgninger

Link

Link

Link

Link

Link

Link

Populære produkter

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.