vi har gjort alt forarbejdet

…der mangler bare isterningerne

vi finder det interessante

Processen styres af Iben, der til daglig driver gin universet WhyNotGin og bag flere bedst sælgende bøger om Gin & Tonic.

Der findes i dag tusindvis og atter tusindvis af gin fra hele verden. Min opgave er, at finde det aller bedste fra de fjerneste afkroge, verdens storbyer eller nyt dansk mikrodestilleret gin.

Hver eneste måned byder Gin Kassen på en ny gin-overraskelse. Du ved ikke hvilken gin du modtager, før du åbner Gin Kassen.

parrer ginnen med tonic

Når ginen har klaret sig gennem nåleøjet, sørger vi for, at finde en tonicvand der matcher ginen på fineste vis.

Vi udarbejder ligeledes et unikt kartotekskort med informationer om ginen, så du har mulighed for at lære den bedre at kende, inden du serverer den for dine middagsgæster. Der vil også være en opskrift på en Gin & Tonic med tilpasset garnish samt blandingsforhold, der tager højde for månedens gin.

Vi elsker selv en sublim Gin & Tonic, hvor der er kælet for detaljen. Vi har gjort det nemt for dig at imponere med dine Gin & Tonics hver eneste gang.

levering til hoveddøren

Gin Kassen pakkes og sendes direkte til din hoveddør, så du modtager den lige omkring den første i måneden. Ønsker du den leveret i skuret, legehuset eller et tredje hemmeligt sted, kan du lave aftalen direkte med Postnord via deres app (det er ret smart).

Ønsker du den leveret til arbejdspladsen, skal du bare indtaste firmaadressen under “leveringsadresse”.

BARBORD MED IMPONADE

I løbet af få måneder vil dit barbord forvandles til en exceptionel flot og varieret gin samling, der repræsenterer det aller bedste gin fra hele verden.

Savner du inspiration til flasker, har vi en aktiv og meget hyggelig Facebook gruppe, hvor medlemmer udveksler tips & tricks og deler gin-glæden med andre ligesindede gintusiaster. Du er velkommen til at kigge forbi (bare klik på Facebook knappen til højre).