I DEN SYVENDE HIMMEL MED SYV SIND GIN

Månedens gin fra Sall Whisky Distillery smager så fuglene synger. Det er ikke svært at destillere gin, men det er hamrende svært at ende med så flot et resultat som Sall Whisky Distillery. Og så kan vi afsløre, at både gin og tonic i denne måned er økologisk.

GINNEN

Vi har længe flirtet med Sall Whisky Distillery – deres produkter taler nemlig sit helt eget og meget klare sprog. Det er mageløs kvalitet. Og det er vi heldigvis ikke ene om at synes.

På smagningen “Den Danske Ginscene 2019” var det uden sammenligning Syv Sind Gin – Første Sind, der blev aftenens klare favorit. Til “Årets Jule Ginsmagning 2019” var det Syv Sind Gin – Andet Sind, der blev aftenens stor-hit og nu er vi så stolte af at kunne lancere Syv Sind Gin – Tredje Sind i Ginkassen. I er altså de allerførste til at smage sidste nye gin i serien Syv Sind Gin.

TONICEN

Glæd dig til månedens tonicvand. Vi har fundet en økologisk tonicvand fra Ekobryggeriet i Sverige. Vi kunne ikke stå for varianten med det mundrette navn: Nordic Tonic Spruce Shoots, hvor der er tilsat friske granskud. Hver for sig smager både gin og tonic eminent, men sammen opstår der en sublim symfoni i både duft og smag. I et nano-sekund fik vi tanken “Sports Cola”. Måske fordi det er så friskt og forårs-frækt. 

TILBEHØR

Månedens tilbehør er ikke til at kaste i glasset sammen med din gin og tonic. Det er nok muligt, men vi vil på det kraftigste anbefale at nyde de lækre Belgiske chokolade-skumfiduser for sig selv. 

DET FINDER DU I DIN GINKASSE:

  • Syv Sind Gin – Tredje Sind
  • 4 x Ekobryggeriet Nordic Tonic Spruce Shoots
  • 4 x Barú Marshmallows
  • Kartotekskort på Syv Sind Gin – Tredje Sind

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Årets bedste adventskalender...

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.