bestil månedens ginkasse i dag

et abonnement for livsnydere

stadig i tvivl om du skal melde dig til?

du bestemmer selv hvor ofte

Vælg hvor ofte du ønsker at modtage GinKassen – vi trækker kun beløbet for de måneder, du har tilvalgt. Får du opbygget et lager af gin kan du altid ændre frekvensen for GinKassen.

der er ingen bindingsperiode

Der er ingen bindingsperiode for GinKassen. Du kan faktisk ændre leveringsfrekvensen måned for måned. Bare husk at gøre det inden der trækkes for ginkassen den 1. i måneden.

altid værdi for mere end 399 kr

Der er altid mere værdi end for 399 kr i kassen. Vi ved vores kunder er kræsne forbrugere, så kun de bedste gin, tonic og tilbehør når hele vejen frem til kassen.

ginkassen kommer første hverdag i måneden

Vi pakker og sender GinKasserne, så du har den, den første hverdag i måneden. Kommer den en dag for tidligt, så minder det lidt om venten før juleaften…

ofte stillede spørgsmål

Hvordan leveres kassen?

Vi leverer med PostNord direkte til din hoveddør. Du kan selvfølgelig godt få leveret til din arbejdsplads – bare indtast den adresse som leveringssted.

Kan jeg nå at komme med?

Tilmeld dig inden den 1. i måneden, og du er sikker på at modtage månedens ginkasse 🙂

Hvornår trækkes pengene?

Vi trækker pengene den 1. i måneden.

Kan jeg give Ginkassen som gave?

Ja. Du kan bestille ginkassen som gave her. Når du har bestilt som gave, så kører selve udsendelsen med i det normale flow (så husk at købe et kort til dagen).

Hvor store er gin flaskerne?

De er selvfølgelig “normal” størrelse magen til dem du finder i vin og spiritus butikkerne – dvs. et sted mellem 50cl og 70cl. Og vi indrømmer gerne, at vi har en forkærlighed for 70cl…

Hvor mange tonic vand er der med?

Der er 4 premium tonic vand af 20 cl med i kassen. Finder vi fantastisk halv liters tonic, så vil der være hvad der cirka svarer til 4 i almindelig størrelse (dvs. 2 stk).

Flaskerne var ødelagt ved levering

Vi pakker flaskerne meget forsvarligt men uheld sker. Send et billede af flasken til reklamationer@ginkassen.dk og vi returnerer med en ny flaske med det samme.

Kan jeg købe sidste måneds Ginkasse?

Vi har nogen gange en enkelt eller to tilbage på lageret – så skriv en mail om den specifikke kasse kontakt@ginkassen.dk