Kongsgaard Raw Gin fra Kongsgaard Distillery

Man siger et æble om dagen holder doktoren væk… hvis man ellers kan ramme ham.

Parret bag Kongsgaard Raw Gin, Bettina & Søren, har brugt æblerne lidt anderledes. De har skabt en sublim smagsoplevelse med sprøde saftige æbler fra danske landbrug, der efterfølgende er destilleret til udsøgt gin i Cognac i Frankrig.

GINNEN

Du finder efterhånden en del ginner destilleret med æble, men næppe nogle så lækre som Kongsgaard Raw Gin. Glæd dig til en fantastisk gin-oplevelse. Ginnen fungerer ikke bare fuldstændig eminent i din Gin & Tonic, den skaber også cocktails i verdensklasse. Må vi anbefale Gin & Juice. 5 cl. Kongsgaard Raw Gin, 10 cl. af den bedste æblemost du kan finde og et par dash Angostura bitter. Skål.   

TONICEN

Glæd dig til månedens tonicvand. Kender du ikke allerede Fever-Tree Aromatic Tonic Water, kan du godt glæde dig til en overraskelse af de rigtigt go’e. Lad dig ikke narre af tonicens sarte og lyserøde udtryk. Der gemmer sig nemlig en potent smagsoplevelse og en tonicvand med rigtig meget at byde på. 

TILBEHØR

Æbler og isterninger må du selv anskaffe, men ellers er der alt hvad du har brug for i månedens Ginkasse for at servere ualmindeligt pæne og ikke mindst velsmagende Gin & Tonics. Den vedlagte stjerneanis er af fineste kaliber og tilføjer en utrolig dejlig, krydret duft til din Gin & Tonic og sørger samtidig for et smukt udtryk. 

DET FANDT DU I GINKASSE FEBRUAR 2020:

  • Kongsgaard Raw Gin
  • 2 x Fever-Tree Aromatic Tonic Water, 500 ml.
  • 1 x portion stjerneanis
  • Kartotekskort på Kongsgaard Raw Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Populære søgninger

Link

Link

Link

Link

Link

Link

Populære produkter

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.