Opal Gin fra Liquid Studio CPH

Hvordan smager den bedste danske sommer i mands minde? Den smager præcis af indholdet i august måneds Ginkasse.

Ginnen
Vi har igen med en verdenspremiere at gøre, hvor Ginkassen har fået fat i allerførste batch. Vi valgte Opal Gin pga. dens unikke tilgang til nordiske botanicals, og så fordi den smager og dufter hamrende godt. Det er faktisk en af de bedste duftnoter, vi er stødt på til dato.

G I N (det er forsiden) afslører kun lige akkurat, hvad der er tale om. Men Opal Gin gemmer på et hav af overraskelser, små spidsfindigheder og gennemtænkte detaljer – både i design og smag. Glæd dig til at smage igen og igen.

Tonicen
Vi har prøvet Opal Gin med et væld af forskellige tonic vand, men ginnen kommer virkelig til udtryk med en klassisk tør tonic. Vi har valgt Fever-Tree Indian Tonic Water, fordi den tilføjer massere af bobler, citrus og balanceret bitterhed.

Tonicens hovedingrediens kinabark, hvorfra kinin og den bitre smag stammer fra, har krævet særlig mod hos stifterne af Fever-Tree. På grænsen mellem Rwanda og Congo fandt de en plantage med den reneste kinabark, og så var der kun ét at gøre – hente barken på disse kanter. I Fever-Tree Indian Tonic Water indgår også bitre appelsiner samt sukkerrør.

Fever-Tree Indian Tonic Water har for fjerde år i træk vundet titlen som #1 Best Tonic Water! Og intet andet virkede godt nok til månedens gin.

Tilbehør
DryFruit Company producerer dehydreret garnish i verdensklasse, så du aldrig skal være i tvivl om, hvorvidt køleskabets grønsagsskuffe byder på et tilstrækkeligt udvalg til din G&T.

Med DryFruit Green Apple har du den perfekte type tilbehør til Opal Gin. Æblerne er økologiske og udgør essensen af det saftige, syrlige grønne æble med en koncentreret sødme. Alle produkter fra DryFruit Company produceres i Danmark og er derfor ekstraordinært friske.

Det finder du i din ginkasse:

  • 1 x Opal Gin
  • 2 x Fever-Tree Indian Tonic Water
  • 1 x DryFruit Green Apple
  • Kartotekskort på Opal Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Årets bedste adventskalender...

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.