Organic Aronia Dry Gin fra OriGin CPH

Årstiden kalder på ispiskende kolde Gin & Tonics, serveret i store bowler med spændende tonic og perfekt tilbehør blandt gode venner. Vi har fundet den helt rigtige gin til lejligheden!

Ginnen
Månedens gin fra OriginCPH er resultatet, når gastronørden møder kemiingeniøren og de sammen investerer i én af de ypperste vakuum stills på markedet. Typen af vakuum still bruges normalt i laboratorier, men den kan altså også fremtrylle magi i ginnens verden.

Vakuum destillering er en unik og kostbar metode til fremstilling af gin. Alkoholen kan bringes i kog ved kun 30 grader, hvilket gør det muligt at opnå en sprød og elegant smag, samt indkapsle mere flygtige smagsnoter i ginen. Det er nørdet og yderst velsmagende.

Ginnens signatur botanical, foruden enebær, er økologiske aroniabær høstet tæt på Vordingborg.

Tilbehør
For at sætte en tyk streg under OriginCPHs jagt på kompromisløs smag, har de udviklet et produkt, der indkapsler essensen af henholdsvis aroniabær og pink grape. De to Mist Garnish er et pilotprojekt og eksklusive i Ginkassen. De er tænkt som den perfekte duftforstærker til din Gin & Tonic.

Indholdet af de små flasker er 100% økologisk. Det ene destillat har sin smag fra skallen og saften fra økologiske pink grape. Den anden fra aroniabær, som ligeledes er signatur botanical i månedens gin. Begge Mist Ganish kan selvfølgelig bruges som tilbehør til dine Gin & Tonic.

Vi anbefaler Aronia Mist til Aronia Dry Gin.

Tonicen
Den delikate smag i Aronia Dry Gin fungerer perfekt sammen med den let urtede Lamb & Watt Basil Tonic. Fuldend din drink med en lille kvist frisk basilikum og 2 pust fra Mist Garnish Organic Aronia, der efterlader en skøn duft af blomster, te og sommerbær henover din Gin & Tonic.

Det finder du i din Ginkasse for juni måned:

  • Aronia Dry Gin
  • 2 x Lamb & Watt Basil Tonic water
  • Mist Garnish Organic Aronia (Vejl. Udsalgspris: 100 kr. pr. stk.)
  • Mist Garnish Organic Pink Grape (Vejl. Udsalgspris: 100 kr. pr. stk.)
  • Kartotekskort på Aronia Dry Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Årets bedste adventskalender...

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.