Premium Dry Gin fra Scapegrace Distillery

Det er Ginkassens første tur til udlandet, hvad angår destilleri, og vi kan ikke komme meget længere væk. Vi har fundet en virkelig lækker gin fra New Zealand, der passer perfekt til overgangen fra sensommer til tidligt efterår – noter af olieret enebær og liflig citrus.

Ginnen
Vi har simpelthen ikke kunne stå for Scapegrace Premium Dry Gin, der allerførst fangede vores opmærksomhed qua dens udseende, der til forveksling ligner et trofæ. Den har en tydelig note af enebær og citrus – klassisk hvis du bare læser bagsiden. Men i munden er den fløjlsblød og giver en lang varm eftersmag af muskat, kardemomme og nelliker. Det er en gin, du bliver nødt til selv at opleve.

Teamet bag kalder sig Rogue Society Destillery Company, og holder til ved de sydlige alper i New Zealand. Vandet brugt til Scapegrace Gin er smeltevand fra glacierne, som 80 år efter når frem til destilleriets brøndboring. Vi forestiller os en scene fra Game of Thrones…

Tonic
Fentimans lancerede i foråret sin Connoisseurs Tonic, hvor der er skruet lidt ned for bitterheden og de botaniske smagsnuancer. Men der er stadig noter af enebær, kaffir limeblade, citrongræs og kinin. Connoisseur Tonic giver plads til at ginnen, så den flot akkompagneret, kan spille førsteviolin.

For at koncerten kan fortsætte lidt ud på aftenen, har vi i denne måned lagt 4 tonics i Ginkassen.

Tilbehør
Vi har valgt at fremhæve citrusnoten i serveringen med citron verbena. Hvis du ikke kan finde citronverbena i haven eller supermarkedet, så kan du sagtens bruge citronmelisse. Pluk en lille kvist af, slå den på din hånd for at frigive duft/olier og placer den mellem isterningerne. Og apropos isterninger.

I månedens Ginkasse finder du også en isterningbakke, hvor du kan lave store massive isterninger. Fordelen ved store isterninger er, at der er en mindre overflade i kontakt med selve gin og tonic’en, hvilket igen betyder, at isterningerne smelter langsommere og derved holder din drink kold gennem længere tid og med højere procenter!

Det finder du i din ginkasse for september måned:

  •      Scapegrace Premium Dry Gin
  •      4 x Fentimans Connoisseurs Tonic
  •      1 x Isterningbakke
  •      Kartotekskort på Scapegrace Premium Dry Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.