Sacred Pink Grapefruit Gin fra Sacred Spirits Company

Nytår er sofistikeret, elegant, måske ekstravagant, fuld af krudt, forventninger og nye oplevelser, men allermest er Nytår en fest. Vi har sammensat januars Ginkasse, så den afspejler hele pakken, og I kommer godt ind i 2019.

Ginnen
Med Sacred Pink Grapefruit Gin får vi det hele. Ginnen er absolut elegant både i smag og fremtoning. Perfekt som velkomstdrink eller efter maden til at skåle det nye år ind.

Ginnen er lavet i hjertet af London af Master Distiller Ian Hart. Han var blandt de første til at benytte sig af vakuum destillering, og Sacred Pink Grapefruit er selvfølgelig også destilleret under vakuum. Under vakuum kan alkoholen bringes i kog ved kun 30 grader, hvilket gør det muligt at opnå en sprød og elegant smag, samt indkapsle mere flygtige smagsnoter i ginen. Det er nørdet og yderst velsmagende.

Tonicen
Den festlige og farverige gin akkompagneres af den økologiske og forfriskende rabarber tonic fra Ekobryggeriet. Her er der ikke brugt kunstige tilsætnings- eller smagsstoffer. Du får kun smagen af den rene rå natur i den svenske tonic.

Tilbehør
Der er mange gin-dage at holde styr på og altid en anledning til en Gin & Tonic i verdensklasse. Vi håber du bliver glad for din nye gin-kalender til at holde styr på de vigtigste datoer – vi har udfyldt et par af felterne, men det vil være oplagt at tilføje, hvornår du skal mødes med gin-logen, til ginsmagning, på Gin & Tonic Cruise eller måske til en af de mange gin-festivaler.

Det finder du i din ginkasse:

  • Sacred Pink Grapefruit Gin
  • 4 x Ekobryggeriet Nordic Tonic Rhubarb
  • 1 x Ginkassens Ginkalender 2019
  • Kartotekskort på Sacred Pink Grapefruit Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Årets bedste adventskalender...

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.