Summer Orchard Premium Dry Gin fra Ginscape

Vi havde faktisk tiltænkt Ginscape Summer Orchard Premium Dry Gin en plads tilbage i maj måneds Ginkasse. Men med de raslende Brexit sabler, blev England ekskluderet af det internationale toldsamarbejde og pludselig skulle alt kommunikation foregå via The Royal Mail med forventede svartider på seks uger. Vi kunne godt se, at vores gin aldrig ville nå frem i tide. Men I skal ikke snydes, for en hamrende flot og velsmagende gin der passer perfekt til solskin og sommerferie.

Ginnen er destilleret på Langley Distillery i Birmingham. Smagen er en tydelig frugt og æble, der mest af alt minder om en stor bid af sommeren. Det er præcis det, vi rigtig godt kan li´. 

TONICEN

Du kender formentlig månedens tonic valg. Fever-Tree Mediterranean Tonic Water der uanset tid og sted kan henlede tanker og følelser til middelhavsområdet. Sammen med månedens gin får du en perfekt sommersmag.  

TILBEHØR

Vi har været forbi Sorring, hvor Sorring Bær ligger. De (hun, for det er kun hende) producerer marmelade baseret på lokale råvarer efter gamle egnsopskrifter og i ganske små portionsstørrelser. Det kan vi ikke stå for.

Stikkelsbær marmeladen giver ekstra syre til månedens Gin & Tonic. For at marmeladen holder sig fast og lækker, anbefaler vi, at fryse indholdet evt. i isterningebakker. Det endelige resultat fungerer på den måde både som isterning og ser vældig flot ud. Marmeladen smager selvfølgelig også fremragende på morgenbrødet 🙂

DET FINDER DU I DIN GINKASSE:

·      Ginscape Summer Orchard Premium Dry Gin

·      4 x Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

·      1 x Sorring Bær Stikkelsbær marmelade

·      Kartotekskort på Ginscape Summer Orchard Premium Dry Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.