Tidligere måneders Ginkasser

Vi gør os umage hver måned. Når du abonnerer på Ginkassen, er det mere end bare gin. Vi leverer en smagsoplevelse for voksne, og vi er stolte af hver eneste ginkasse, vi har sendt ud. Vi varierer stil, udtryk og smag fra gang til gang, så du oplever fornyelse og en udvidelse af dit gin univers. 

Klik på billedet for at læse mere om den enkelte måned.

Juli 2019

Ginscape Summer Orchard Dry Gin

Ginscape Summer Orchard Premium Dry Gin kombineret med Fever-Tree Mediterranean Tonic er smagen af sol og sommer.

Juni 2019

Elephant London Dry Gin

Elephant London Dry Gin med Fuglsang Black Pepper med Bergamot Tonic og kit til negroni – det er trods alt negroni week.

Maj 2019

Elg Gin Cucumber Symphony

Elg Gin Cucumber Symphony limited edition sammen med Fever-Tree Refreshingly Light Cucumber Tonic Limited Edition og en lille konkurrence.

April 2019

Ginscape Navy Strength

Ginscape Navy Strength med Franklin & Sons tonic vand og en ginscape jigger for de perfekte mål.

Marts 2019

Rives Special Gin

Klassisk spansk gin der smager så fuglene synger og varmen stiger 5 grader. Kombineret med Original Yuzu Ocha Tonic Water og ægte ceylon kanal til den perfekte servering.

Februar 2019

Big Dipper London Dry Gin

Vi har fundet en gin som smager af gynger og karruseller. Den kommer med Goldberg & Sons Indian Hibiscus Tonic og karameliserede popcorn infuseret med 5% London Dry Gin og 5% tonic. 

Januar 2019

Sacred Pink Grapefruit Gin

Ekstravagant Sacred gin med økologisk svensk rabarber tonic uden kunstige tilsætningstoffer.

December 2018

Edinbourgh Christmas Gin

Det er blevet jul, og der skal selvfølgelig en julegin i kassen. Edinbourgh Christmas Gin kombineret med Fever-Tree Clementine limited edition er et match made in heaven!

November 2018

Mary Le Bone Orange & Geranium

Det bedste fra Pleasure Gardens kombineret med Lamb & Watt Original Tonic Water. Selvfølgelig også en mulepose så transporten foregår med stil.

Oktober 2018

G'vine Floriason Gin

Det er uden tvivl en nyklassiker og kombineret med Fever-Tree Mediterranean Tonic er der sikret en perfekt aften. Vi har også givet den nye Gin, Tonic & Tilbehør bog med.

September 2018

Scapegrace Premium Dry Gin

Den smager hamrende godt! Teamet bag har vundet bedste gin og kombineret med Fentimans Connoisseurs Tonic bliver det ikke bedre. Det skulle lige være med nogen ordentlige isterninger.

August 2018

Opal Gin

Smagen af dansk sommer kombineret med klassisk Fever-Tree Indian Tonic Water og tørret æble til en perfekt servering.

Juli 2018

Bay Leaf Organic London Dry Gin

Fantastisk flot limited edition lavet specielt til Ginkassen. Vi har kombineret den med Melzer Nordic Tonic Water og Te Tonic for ekstra lir.

Juni 2018

Organic Aronia Dry Gin

Det er nørdet til fingerspidserne, og samtidig enormt velsmagende. Med i kassen er Lamb & Watt Basil Tonic Water og Mist Garnish Organic Aronia & Pink Grape (tænk destilleret frugt).

Maj 2018

Frederiksberg London Dry Gin

Hvilket sted at starte! Den er lavet på botanicals fra Frederiksberg Have og Landbohøjskolen på Frederiksberg. Vi har kombineret den med Fever-Tree Aromatic Tonic, enebær og barblade fra Fever-Tree.