Gin & TV: Gin til den kolde tid

Julen står for døren. Vi slår dørene op for årets julestue med nye ginner og nødvendige klassikere.

Smag med på de bedste Gin & Tonics til julen og den kolde tid vi går i møde

Vi har samlet et helt fantastisk program, hvor der er masser af inspiration til at gøre din Gin & Tonic vinterklar og prøve en endnu bedre version af gin gløgg.
læs flere anmeldelser på

Smagningens ginner

Programmet for aftenen har et par velkendte ansigter. Der er selvfølgelig Edinburgh Christmas Gin – ingen jul uden. Og vi har Ginkassens Julegin 2022 med på programmet sammen med nye lækre og sprøde ginner som passer perfekt til julen og den kolde tid.
Edinburgh Christmas Gin, 43%
Nouaisson Gin Reserve, 42%
Four Pillars Fresh Yuzu Gin, 41,8%
Whitby Gin, 42%
Berkshire Botanical Sloe Gin, 28%
Ginkassens Julegin anno 2022

Hvad er der i smagekassen

Smagekassen
  • 3 cl Edinburgh Christmas Gin
  • 3 cl Nouaisson Gin Reserve
  • 3 cl Ginkassens Julegin anno 2022
  • 3 cl Whitby London Dry Gin
  • 3 cl Four Pillars Fresh Yuzu Gin
  • 3 cl Berkshire Botanical Sloe Gin
  • 3 premium tonics
  • Smageserviet
  • Vejledning til aftenen og indkøbsliste til frisk garnish

(husk der er ikke dehydreret garnish med i kassen)

Praktisk info

Eventet foregår via Facebook Live den 18. november kl. 20. Er du forhindret i at deltage på dagen, så kan du sagtens se det senere via Facebook eller Youtube (linket bliver sendt ud til alle efterfølgende og du kan også finde det her på siden). 

Sted: https://www.facebook.com/ginkassen

Dato: 18. november 2022

Tid: 20:00

Pris: 299 dkk inklusiv fragt.

Antal: Vi anbefaler normalt et smagesæt per person.

Medbring: Garnish, glas & isterninger

(Alting stiger (fragt, kasser, gin, tonic, etc.) men vi vil rigtig gerne holde prisen på 299,- inklusiv fragt. Måden vi har valgt at gøre det på, er at undlade den dehydrerede garnish, og i stedet fokusere på den friske garnish. Du kan finde en liste over frisk garnish inde i kassen og vi sender den også på din mail ugen før smagningen, som en høflig påmindelse ? )

Hvad bliver der skrevet om os

Signe
Læs mere
Den dejligste gin sommersmagning som gjorde mig klogere på hvilke typer af grin og ikke mindst tonic’s som jeg bedst kan lide! 😍 Sådan en ginsmagning kan klart anbefales for “nybegyndere” i ginverdenen! Og så er det kun et kæmpe plus at værterne er så behagelige og gode til at forklare nuancer og historierne bag de forskellige gin ❤️🥂Tak! 🙏🏼
Nicolai
Læs mere
Havde en fantastisk online ginsmagning fredag aften og købte fluks 3 flasker jeg fik smagt på. De blev leveret lynhurtigt og sikkert. Jeg er nu fast månedsmedlem og det er ikke sidste gang jeg har handlet her. Glæder mig allerede til næste smagning
Mika
Læs mere
Fin online ginsmagning, der denne gang nåede nye "spirituøse" højder - vi bestilte et sæt til hver ;-) Gode tips til frugt og krydderier i din GT og introduktion til ukendte afkroge af det uendelige gin-univers!
Karen
Læs mere
Værterne (Iben og Thomas) er veloplagte og entusiastiske. De forklarer ned til mindste detalje om ginnernes fortræffeligheder. Man er i super godt selskab. Skøn aften! Skønt koncept!
Tulle
Læs mere
Rigtig lækkert concept. Super gode oplysninger. Dejligt der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs og at man kan se udsendelsen på et senere tidspunkt hvis det ikke er muligt at se med live. Vil ihvertfald deltage igen hvis der kommer flere🤩🍹
Carina
Læs mere
Gin og TV var mega hyggeligt og man fik en masse viden og gode råd, de bedste anbefalinger herfra 🍋🥂
Lisbeth
Læs mere
Super oplevelse med ginsmagning. De videregiver deres store viden om gin på en fantastisk måde.
Jacob
Læs mere
Fantastisk aften med ginsmagning og opfølgende køb af vidunderlig gin. Super hurtig leverance.
Alicia
Læs mere
Super kvalitet og sammensætning af gin til smagkasserne. Gin&Tv er en dejlig måde at tilbringe en aften på! Altid god service!
Anne
Læs mere
Fantastisk introduktion til forskellige typer gin og kyndig vejledning i brug af tonic og garnish til de forskellige typer. Super hyggelige events som kan nydes både i selskab med andre, men også alene... Kan varmt anbefales!
Sally Ann
Læs mere
Altid en fornøjelse at sidde med gode venner og "dele en ginaften" med Iben og Thomas. Spændende gins og herlig service. Vi har prøvet andre også, men Ginkassens er ny hyggeligst. :-)
Marianne
Læs mere
Vi havde inviteret et nabo-par til middag og ginsmagning, hvilket vi syntes blev en rigtig hyggelig aften. Ginsmagningen gav noget at snakke om ift. vurdering af smag osv. og det blev på den måde en anderledes og sjov måde at mødes på. Kassen og smagningen var rigtig fin, og vi blev helt sikkert klogere og mere opmærksomme på smag osv.
Julie
Læs mere
Ginsmagning hos ginkassen er altid en fornøjelse! Nemt at det kan foregå hjemme i stuen, uden at kvaliteten går ned. Og så er det altid super lækre forskellige gin der er på programmet! ☺️
Thomas
Læs mere
Ginkassens, Gin og TV, ginsmagninger, er simpelthen helt fantastiske. Iben og Thomas har så meget viden om de forskellige Gin'er og tonics m.m. at det er en fornøjelse at se med. Alle de små anekdoter er helt forrygende at lytte til:-)
Mette
Læs mere
Ginkassen gør det igen. Mig og min mand har været med siden Iben og Thomas startede deres 1 smagning. Vi elsker deres smagninger. Vi går derfra hver gang med en aha oplevelse på gin verden.
Mette
Læs mere
Super hyggelig ginsmagning med gode og meget forskellige gin’er. Giver virkelig et godt billede af, at gin kan være mange ting. Spændende med de små historier/baggrundsinfo, I giver undervejs. Det er hverken første eller sidste gang, vi deltager😉👍.
Anders
Læs mere
Altid spændende smagninger med meget stor viden om Gin. God variation i typer gin vi smager.
Kenny
Læs mere
Har deltaget i 3-4 online arrangementer nu, og må bare sige at hver eneste gang har både levering, varer og ikke mindst underholdningen været i top 👌
Natascha
Læs mere
Fantastisk koncept! Jeg har haft deres gin abonnement i 5 mdr nu og de skuffer ALDRIG ! Det er spændende og lækre gins! Vi var med til den først Gin og TV i fredags og det var en fed oplevelse. Der er gjort virkelig meget ud af det og det bare så fedt!
Anette
Læs mere
Vi har nu deltaget i Gin & TV 7 gange i alt og er helt vilde med konceptet! Vi har lært at smage på gin genkende de forskellige smagsnoter og stiftet bekendtskab med mange nye spændende Gin’s
Dortej
Læs mere
En super hyggelig aften. Især er jeg vild med de forklaringer der følger med og gode forslag til garnish som i den grad øger smagsoplevelsen :-) Jeg er klar en anden gang igen :-)