Yuletide Gin fra That Boutique-Y Gin Company

Julen står for døren og nøj hvor har vi glædet os hos Ginkassen. Vi har lavet en hel kasse fuld af inspiration og ekstra meget jul. Træk i din bedste julesweater, skænk dig en vidunderlig Jule-G&T og nyd julestemningen kommer snigende ind på dig. 

GINNEN

Der er altid et utal af traditioner når det kommer til jul. Nogle vil have honningkager, andre ophængte appelsiner med indstukket nelliker, nogle vil have svesker, og så er der dem, hvor det ikke bliver jul uden vaniljekranse. Hvad med et drys røgelse, myrra og naturligvis spiseligt guld. Du finder det hele i That Boutique-Y Gin Companys’ Yuletide Gin. Ginnen smager af destilleret jul og samtidig med den fineste effekt som rystekugle. Så længe der altså er gin i flasken.

TONICEN

Du kender den måske allerede, og hvis ikke kommer du til at elske den. Fever-Tree Clementine Tonic Water er en limited edition skabt til den søde juletid. Tonicen har en vidunderlig evne til at fremelske de delikate citrusnoter i din gin og tilføjer samtidig et strejf af jul fra smagen af kanel. Glæd dig!

TILBEHØR

Det er ingen hemmelighed, at vi gerne vil forkæle jer lidt ekstra her i denne søde juletid. Derfor finder du et eksemplar af den helt nye bog “GIN – til den kolde tid”. Forhåbentlig lader du dig (g)inspirere til endnu flere ginoplevelser. Nogle kolde og andre varme. Du finder lidt til enhver tid i bogen. Også hvis du påtænker, at servere forskellige ginner i løbet af juledagene.

Har du den allerede stående i reolen, er der ikke andet for end at pakke den ind og bruge den som spillegave, raflegave, til din nisseven på arbejdet eller måske som mandelgave. 

DET FANDT DU I GINKASSE DECEMBER 2019:

  • That Boutique-Y Gin Company – Yuletide Gin
  • 2 x Fever-Tree Clementine Tonic Water with Cinnamon, 500 ml.
  • 1 x GIN – til den kolde tid
  • Kartotekskort på That Boutique-Y Gin Company – Yuletide Gin

Bliv en del af måltidskassen for voksne

Gin & Tonic kan så meget mere. Oplev det sammen med os.

Populære søgninger

Link

Link

Link

Link

Link

Link

Populære produkter

Er du over 18?

Vi forhandler alkohol, og du skal være over 18 år for at benytte websitet.